Orta sınıfta yeni soluk: Oppo A38 tanıtıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Phandroid
- Güncelleme:
Orta sınıfta yeni soluk: Oppo A38 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Phandroid

Oppo, son dönemde amiral gemisi modellerinin çeşitliliğini artırsa da uygun fiyatlı orta sınıf serilerini de unutmadı. Firma, yeni akıllı telefonu Oppo A38'i piyasaya sürdü. Peki, Oppo A38 teknik özellikleri neler? Oppo A38 fiyatı ne kadar? İşte cevabı.

Oppo, uygun fiyatlı modelleri de tanıtarak her kesimden müşteriye hitap etmeye çalışıyor. Firma, son olarak Oppo A38 modelini tanıttı. Oppo A38, gücünü 12 nanometre üretim sürecinden geçen MediaTek Helio G85 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.0 Ghz hızında Cortex-A75 ve altı adet 1.8 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını da Mali-G52 MC2 ile sağlıyor.

OPPO A38 TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Oppo A38; 6.56 inç büyüklüğünde, 90 Hz yenileme hızında, 720 nit parlaklığa kadar ulaşabilen LCD ekrana sahip. Ekranda su damlası tasarımında 5 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor.

Arka panelde ise f/1,8 diyafram açıklığına sahip 50 Megapiksel ana, f/2,4 diyafram açıklığında da 2 Megapiksel özçekim kamerası bulunuyor. Ana kameranın gece çekimi, portre, video ve panorama fonksiyonları bulunuyor.

Oppo A38, 33W Süper VOOC hızlı şarjla desteklenen 5.000 mAh bataryaya sahip. Cihaz, batarya özellikleri sayesinde 30 dakikada yüzde 50'nin üzerinde şarj oluyor. 4GB RAM'e sahip akıllı telefon, 1TB'a kadar da genişletilebilir dahili depolama alanıyla satışa çıkacak. Telefon aynı zamanda toz ve suya karşı da dayanıklı bir şekilde geliştirildi. 

Öte yandan firma, Oppo A38'in fiyat etiketini ve ne zaman satışa çıkacağını henüz açıkladı. Akıllı telefonun Türkiye'ye gelme ihtimali ise yüksek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Phandroid
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...