Oppo Find X7 Pro kamerasıyla dünyada bir ilke imza atacak

Düzenleyen: / Kaynak: Digital Chat Station
- Güncelleme:
Oppo Find X7 Pro kamerasıyla dünyada bir ilke imza atacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Digital Chat Station

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkması beklenen Oppo Find X7 Pro'nun sürpriz bir özelliği ortaya çıktı. Cihaz, kamerasıyla dünyada bir ilke imzasını atmaya hazırlanıyor.

OPPO, 23 Kasım tarihinde gerçekleştireceği lansman etkinliğinde, uzun süredir merak edilen OPPO Reno 11 serisi akıllı telefon ailesi ve OPPO Pad Air 2 tablet modeliyle hayranları karşısına çıkacak. Fakat şimdiden gözler, şirketin bir sonraki üst düzey telefonu olan OPPO Find X7 Pro'ya çevrilmiş durumda.

Merakla beklenen OPPO Find X7 serisi için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen akıllı telefon, 2024 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. Digital Chat Station tarafından aktarılan bilgilere göre cihaz, kamera setiyle rakiplerini geride bırakmayı amaçlıyor.

OPPO FIND X7 PRO DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATACAK

Digital Chat Station tarafından Çinli sosyal medya platformu Weibo üzerinden gerçekleştirilen sızıntı, OPPO Find X7 Pro'nun çift periskop telefoto lensli kameraya sahip dünyadaki ilk akıllı telefon olacağını öne sürüyor.

Bu dikkat çekici kamera ayrıntıları, yalnızca akıllı telefon kamera tasarımında önemli bir yeniliğe işaret etmekle kalmıyor, aynı zamanda mobil fotoğraf kalitesi için de yeni bir standart belirleyecek gibi görünüyor.

Oppo Find X7 Pro kamerasıyla dünyada bir ilke imza atacak

ÇİFT TELEFOTO LENS KARŞIMIZA ÇIKACAK

Yakında piyasaya çıkması beklenen OPPO X7 Pro, selefinden farklı olarak dörtlü kamera düzenine sahip olacak. Bu modül, olağanüstü görüntü kalitesi sağlayan 1 inç sensör boyutuna sahip 50 megapiksel LYT-900 ana kamerayı içerecek.

Aynı zamanda cihaz, 1/1,56 inç boyutunda ve 2,7x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksel IMX890 sensörü ile 1/2,4 inç boyutunda ve 6x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksel IMX858 sensörünü entegre edecek. Kamera setinin 50 megapiksel ultra geniş lensle tamamlanacağı tahmin ediliyor.

HASSELBLAD ORTAKLIĞI DEVAM EDİYOR

Cihaz, renk kalibrasyonunu iyileştirmeyi amaçlayan yeni bir XCD çözümü üzerinde Hasselblad ile yapılan iş birliğini karşımıza çıkaracak. Bu ortaklık, Find X7 Pro'nun sunduğu fotoğraf deneyiminin kalitesini daha da yükseltmeyi vaat ediyor.

OPPO Find X7 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile gelecek. Serinin standart modeli olan Find X7 ise Dimensity 9300 yonga setine sahip olacak. İddialara göre OPPO Find X7 serisi Ocak sonu veya Şubat başında piyasaya sunulacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...