OpenAI'dan yapay zeka devrimi: ChatGPT görecek ve konuşacak

Düzenleyen: / Kaynak: MSPoweruser
- Güncelleme:
OpenAI'dan yapay zeka devrimi: ChatGPT görecek ve konuşacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / MSPoweruser

OpenAI, geçen yıl geliştirdiği sohbet robotu ChatGPT ile yapay zekada devrim yaptı. Firma, şimdi ChatGPT'ye görme ve işitme ve konuşma özellikleri ekleyerek yapay zekada yeni bir soluk getirmek için hazırlanıyor. Peki, ChatGPT görerek ve işiterek kullanıcılarına nasıl yardımda bulunacak? İşte cevabı.

OpenAI, geçen sene geliştirdiği sohbet robotu ChatGPT ile yapay zeka alanında devrim yaptı. Dünyanın her yerinden insanlar, okullarında ve işlerinde ChatGPT'den destek almaya başladı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre ChatGPT'ye şimdi de görme, duyma ve işitme özellikleri ekleniyor. ChatGPT yeni özellikleri sayesinde insanlara daha fazla yardım edecek.

CHATGPT, İNSANİ ÖZELLİKLER KAZANACAK

MSPoweruser tarafından bugün yayınlanan habere göre OpenAI; yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT'ye görme, duyma ve konuşma özellikleri ekledi.

ChatGPT yeni özellikleri sayesinde insanlara daha fazla yardımcı olabilecek. Firmanın X (eski adıyla Twitter) hesabından yapılan açıklamaya göre ChatGPT, bisikletin fotoğrafını görerek koltuğunun nasıl indirilebileceği gibi konularda kullanıcılarına destek sağlayacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki ChatGPT'nin yeni özellikleri ilk olarak mobil sürüme geldi. Kullanıcıların yeni özellikleri kullanabilmesi için uygulamanın kamera ve mikrofon izinlerini vermesi gerekecek.

Söz konusu özellikler, ChatGPT Plus ve ChatGPT Enterprise kullanıcıları için dağıtılmaya başlandı. Ücretsiz sürüme gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

CHATGPT ESKİ GÜNLERİNE DÖNEBİLİR

ChatGPT yayınlandıktan kısa süre sonra dünya çapında popülerlik kazansa da okulların kapanmasıyla birlikte üç ay boyunca eskisi kadar kullanılmamaya başladı. OpenAI'ın yeni özellikler eklemesi ve okulların da dünya çapında yavaş yavaş açılmasıyla birlikte ChatGPT'nin eskisi kadar kullanılıp kullanılmayacağı merak konusu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: MSPoweruser
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...