Göz alıcı ve parlak: OnePlus Ace 2 Pro teknik özellikleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Göz alıcı ve parlak: OnePlus Ace 2 Pro teknik özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

OnePlus, kısa süre içinde yeni akıllı telefonunu tanıtacak. OnePlus Ace 2 Pro modelinin teknik özellikleri tanıtımdan önce ortaya çıktı. Güçlü donanıma ek olarak parlak ve göz alıcı tasarım da dikkat çekti.

Gizmochina tarafından bugün yayınlanan haberde 16 Ağustos tarihinde tanıtılacak OnePlus Ace 2 Pro modelinin teknik özellikleri açıklandı. OnePlus Ace 2 Pro, gücünü 4 nanometre üretim sürecinden geçecek Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak.

İşlemci; bir adet 3.36 GHz hızında Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A710, iki adet 2.8 GHz hızında Cortex-A715 ve üç adet 2.0 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip.

ONEPLUS ACE 2 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

OnePlus Ace 2 Pro; 6.7 inç büyüklüğünde, 1.5 K çözünürlüğünde, 1.600 nite kadar tepe parlaklığı sunan ve 120 Hz yenileme hızında kavisli OLED ekrana sahip olacak. Özçekim kamerasıyla ilgili ön bilgi mevcut değil.

Göz alıcı ve parlak: OnePlus Ace 2 Pro teknik özellikleri belli oldu

Ekranın dokunmatiği, yağmurlu havalarda ya da da kullanıcının elinin ıslak olması halinde bile sorunsuz bir biçimde çalışacak. Çünkü OnePlus Ace 2 Pro, Rainwater Touch Control teknolojisiyle donatıldı. Akıllı telefon ek olarak önceki modellere göre 2 santimetre daha yüksek parmak izi tarayıcısıyla gelecek. Cihaz bu sayede parmak izini çok daha kolay okuyacak ve kullanım deneyimi de yükselecek.

150W hızlı şarj destekli OnePlus Ace 2 Pro, 5.000 mAh bataryaya da sahip olacak. Ek olarak Tiangong adlı soğutma sistemine sahip ilk akıllı telefon konumunda yer alacak.

(Kaynak: Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...