Olay adamdan Flappy Bird itirafı!

Olay adamdan Flappy Bird itirafı!

TEKNOLOJİ Haberleri

Dong Nguyen'in şu anda App Store'da üst sıralarda bulunan iki oyunu daha var: Super Ball Juggling ve Shuriken Block.

Dünyanın en popüler oyununu yayından kaldıran olay adam Dong Nguyen, Forbes'a konuştu. Oyunu insanların boş anlarında kafasını boşaltması için tasarladığını söyleyen Nguyen, oyunun oynayanları bağımlı yapmasını bir problem olarak gördüğünü açıkladı. Vietnamlı yapımcı oyunu kaldırdığını, geri yüklemeyeceğini ve artık oyunun sonsuza kadar yok olduğunu açıkladı. nbsp;50 bin dolarlık reklam geliri sorusuna cevap veren Nguyen, tam rakamı bilmediğini belirtti ancak gelirin yüksek olduğunu kabul etti.

"AİLEM FLAPPY BIRD'Ü BİLMİYOR"

Oyunu tasarladığını hatta varolduğunu bile ailesinin bilmediğini söyleyen 29 yaşındaki Vietnam'lı üzerindeki medya ve hayran baskısından bunaldığını söyledi. Dong Nguyen'in şu anda App Store'da üst sıralarda bulunan iki oyunu daha var: Super Ball Juggling ve Shuriken Block. Bu oyunları kaldırmayı düşünmediğini söyleyen Nguyen, bu oyunları 'zararsız' buluyor. Ancak o oyunlarda da Flappy Bird'ün yaptığı gibi bir bağımlılık görürse bu oyunları kaldırmaktan çekinmeyeceğini ekleyen Nguyen, fenomen oyununu kaldırmadan önce uyuyamadığını itiraf etti. 'Artık vicdanım rahat' diyen yetenekli oyun yapımcısı, oyununu oynayan Flappy Bird tutkunlarına teşekkür etti. nbsp;

TG.COM.TR / ÖZEL HABER

ŞU ANDA FLAPPY BIRD OYNAMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...