Nokia x fiyatı ve özellikleri

Nokia x fiyatı ve özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Mobil Dünya Kongresi'nde en çok konuşulanlar ve bahsedilenler arasına giren Nokia'nın yeni telefonunun Türkiye için fiyatı belirlenmiş durumda.

Nokia'nın ilk Android'li telefonu olacak Nokia X hakkında herkesin merakla beklediği fiyata açıklık getirildi. Nokia Türkiye'nin Genel Müdürü olan Çiçek Uyansoy İcan, Nokia'nın ilk Android'li telefonu X'in 500 TL civarlarında bir fiyatla kullanıcılara sunulacağını açıkladı. Ayrıca Nokia X'in yakın bir zamanda satışa sunulacağını da belirtti. Yeni cihazın fiyatının netlik kazanmasıyla birlikte Nokia X lansmanında 99 avroluk satış fiyatının verildiği o an ki heyecanda Türkiye adına kısa sürdü denebilir.


Yeni telefonların model model üzerinden geçecek olursak, X serisinin üç üyesini birbirinden ayıran ana fark ekran boyutları. Buna göre Nokia X ve X+ neredeyse birebir aynı. İki model de 4 inçlik dokunmatik ekrana sahip, boyut ve ağırlık olarak da birebir olan modellerden X+'ın RAM ve hafıza miktarı bir miktar daha fazla ve 4 GB'lık microSD hafıza kartıyla birlikte geliyor. Nokia XL ise 5 inçlik WVGA ekran ve 5 megapixel otofokus özelliğine sahip LED flaşlı kamerayla birlikte geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...