Nexus 10'un yeni görüntüleri

Nexus 10'un yeni görüntüleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Google'ın piyasaya süreceği Nexus 10'un ne zaman piyasaya çıkacağı merak konusu olurken, daha kendisi gelmeden görüntüleri basına sızdı.

Google'ın LG veya Asus işbirliği ile üretmesi beklenen Nexus 10 tabletine ilişkin ilk görüntüler basına sızdı. Teknoloji tutkunlarının da bileceği üzere Google, geçtiğimiz aylarda Nexus 7'yi donatımsal olarak güçlendirmişti. Bu değişikliğin ardından merakla beklenen 10 inçlik tableti ise ne zaman çıkartacağı konusunda iddialar ortaya atılmaya başlanmıştı. nbsp;İşte o merakla beklenen Nexus 10 tabletinin ilk görüntüleri basına sızdı. Google'ın, Nexus 10'u da ASUS işbirliği ile üreteceği tahmin edilenler arasında yer alıyor. nbsp;V510 kod adını taşıyan Nexus 10'un fiyatının 300 pound olacağı ve Android 4.4 KitKat sürümü ile piyasaya sürüleceği de iddia edilenler arasında yer almakta. nbsp;Google'ın 2013 model Nexus 10 tabletinin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacağı bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...