Netflix'e yeni sekme geldi: Fonksiyonel olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Netflix'e yeni sekme geldi: Fonksiyonel olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Netflix uzun süredir fiyat değişiklikleri ve değiştirdiği şifre politikası nedeniyle gündemden düşmüyordu. Video akış devi şimdi de uygulamasının mobil sürüme yeni eklediği fonksiyonel bir sekmeyle öne çıkıyor.

Netflix uzun süredir aynı hesabın birden fazla kişinin kullanmasını engellemek için çalışıyor. Video akış devi son olarak dünyadaki tüm kullanıcılar için ortak hesap kullanımını yasakladı ve bazı yerlerde de uygun fiyatlı olarak belirtilen temel planı kaldırdı.

Firmanın bugün yaptığı açıklamada ise uygulamasının mobil sürümü için yeni bir sekme geldiği paylaşıldı. My Netflix (Netflix'im) olarak adlandırılan sekme aynı anda içinde birçok uzantıyı barındıracak.

MY NETFLIX, IOS KULLANICILARINA EKLENDİ

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre "My Netflix" iOS kullanıcılarına direkt olarak eklendi. Fakat Android kullanıcılarına Ağustos ayında gelecek.

Netflix'e yeni sekme geldi: Fonksiyonel olacak

My Netflix, İndirilenler sekmesinin yerini alacak. Yani ekranın sol alt köşesinde bulunacak. İçinde ise Listem' kaydedilen içerikler, hatırlatılması için ayarlanan içerikler, yarım kalan içerikler ve izlenen içerikler yer alacak.

Yeni sekme Netflix tarafından abonenin izlemeyi istediği içeriklerin yönergesi için tek durak olarak açıklanıyor. Kısaca özetlemek gerekirse yeni sekme, kullanıcıların neler izlemesini karar vermesi için bir "kılavuz" görevi görecek.

Netflix, yeni özelliği şu sözlerle açıkladı:

"Extraction 2 gibi daha fazla aksiyon-gerilim filmini Listem'e kaydetmek veya Bridgerton'ın her sezonuna bir başparmak vermek gibi Netflix'le ne kadar çok etkileşimde bulunur ve neleri sevdiğinizi söylerseniz Netflix'im sekmesinde o kadar çok şey görürsünüz."

(Kaynak: Android Authority)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...