Mozilla'dan ucuz akıllı telefon

/ Kaynak: CHA
Mozilla'dan ucuz akıllı telefon

TEKNOLOJİ Haberleri  / CHA

Yazılım devi Mozilla, mobil işletim sistemi Firofox OS'in ilk güncellemesini yayınladı.

Firefox OS 1.1 adıyla yayınlanan update, sistemde pek çok yenilik getiriyor. Bunlar arasında MMS desteği, otomatik metin düzeltme, uygulamalara adapte edimiş arama fonksiyonu yer alıyor. E-mail fonksiyonlarında iyileştirmeler göze çarpıyor.
15 ayrı dilde kullanılabilen mobil işletim sisteminin performansı da yeniden optimize edilmiş durumda. nbsp;Android ve iOS mobil işletim sistemli pahalı telefonları alamayan orta ve alt gelir düzeyine hitap eden Mozilla, Almanya'ya da yeni telefon getiriyor.Şirketin Almanya ve İspanya'daki partnerleri Telefonica ve Deutsche Telekom, temmuz ayından bu yana İspanya ve Polonya'da ZTE Open ve Alcatel One Touch adlı telefonları satışa sundu. Almanya'da ise Deutsche Telekom'un yavru şirketi Congstar ile bu ay içinde piyasaya girecek. Firefox OS'li ucuz akıllı telefonların Macaristan, Sırbistan, Karadağ gibi ülkelerde de bu yıl sonuna kadar piyasaya sunulması bekleniyor.
TEKNOLOJİ
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...