Milli Muharip Uçak'ın gururlandıran görüntüleri ilk kez paylaşıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, beka projemiz dediği Milli Muharip Uçak'ın (MMU) ilk görüntülerini, "Mühendislerimizin emeğine sağlık. Bu gurur hepimizin. Hayırlı olsun" diyerek paylaştı.

Türk savunma sanayisine önemli katkılarda bulunacak olan Türkiye'nin özgün savaş uçağı Milli Muharip Uçak, kendi motorunu ve gücünü kullanarak testlerini başarıyla tamamladı. Bir süre pistte kendi motorlarıyla hareket eden ve ilerleyen Milli Muharip Uçak, böylelikle ilk taksi testini başarıyla tamamlamış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında paylaştığı ilk görüntülerin ardından, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından Milli Muharip Uçak'ın ilk görüntülerini paylaştı.

Milli Muharip Uçak'ın gururlandıran görüntüleri ilk kez paylaşıldı

'BU GURUR HEPİMİZİN'

Demir yaptığı paylaşımda, “Milletimizin heyecanla, dünyanın merakla beklediği, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında ilk kez izlettiği beka projemiz Milli Muharip Uçak’ımızın ilk görüntüleri! Mühendislerimizin emeğine sağlık. Bu gurur hepimizin. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...