Microsoft Teams ve Outlook'ta erişim sorunu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Microsoft Teams ve Outlook'ta erişim sorunu

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft Teams ve Outlook platformlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda Microsoft hizmetinde erişim sorunu yaşandığı ortaya çıktı. Erişim sorunları küresel çapta yaşanıyor.

Teknoloji devi Microsoft, pek çok platformunda erişim sorunları yaşanabileceğini açıkladı. Dünya çapında çok sayıda kişinin kullandığı Outlook ve Teams gibi servisler de erişim sorunu yaşanan platformlar arasında.

Şirketin internet sitesinden yapılan açıklamada, kullanıcıların Microsoft 365 servislerine erişimde sorun yaşayabileceği belirtildi. Erişim sorunundan etkilenen servisler arasında Microsoft Teams, Exchange Online, Outlook, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Graph, PowerBi, M365 Admin Portal, Microsoft Intune, Microsoft Defender for Cloud Apps and Microsoft Defender for Identity yer alıyor. Microsoft, sorunun başka servislere de etki edebileceğini bildirdi.

Erişim sorunu, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkedeki kullanıcıları etkiliyor. Microsoft, ağ yapılandırmadan kaynaklanan sorunun çözülmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

(AA)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...