Microsoft-Activision birleşmesinin ardından en çok istenen oyun belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Microsoft-Activision birleşmesinin ardından en çok istenen oyun belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Teknoloji devi Microsoft’un oyun geliştiricisi Activision Blizzard’ı satın alması resmen tamamlandı. Oyunseverlerin en çok istedikleri oyun da belli oldu.

Microsoft aylar süren uğraşın ardından nihayet oyun geliştiricisi Activision Blizzard’ı satın alma işlemini tamamladı. Konuya aşina okurların bileceği üzere, oyun sektöründe pazar rekabetine zarar vereceği endişesiyle piyasaları düzenleyen AB, İngiltere ve ABD kurumları satın alıma karşı engeller koymuştu. Ancak anlaşmada yapılan son değişikliklerle birlikte satın alımın önündeki tüm engeller kalktı ve dün Microsoft, son noktayı koydu.

Shiftdelete.net'te yer alan habere göre, birleşmenin tamamlanmasıyla Microsoft'un oyun konsolu Xbox; Call of Duty, Overwatch ve World of Warcraft gibi popüler bazı oyun serilerinin de artık resmi sahibi oldu.

EN ÇOK İSTENEN OYUN GUITAR HERO 

Oyunseverler, Activision-Xbox birleşmesinin ardından en çok istedikleri oyunu açıkladı. Birleşmenin ardından Infinity Ward'ın bir Halo oyunu, Playground Games'in bir Crash Bandicoot yarış oyunu ve 343 Industries’in Call of Duty oyunu gibi heyecan verici seçenekler belirdi.

Öte yandan, sosyal medya platformu X'teki çok sayıda kullanıcının yeniden yayınlanmasını istediği bir oyun var. Kullanıcılar, Xbox’ın sahip olacağı yeni stüdyolarda Activision’ın klasik haline gelen bazı oyunlarını yeniden geliştirmesini istiyor. O oyunların başında ise 'Guitar Hero' geliyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...