Maye Musk resti çekti: Elon Musk'a annesinden izin çıkmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Maye Musk resti çekti: Elon Musk'a annesinden izin çıkmadı

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki gerilim yükselirken olaya Maye Musk da dahil oldu. İkili arasındaki gerilim için anne Musk, teşvik etmeyin dedi.

Elon Musk'ın satın almasından sonra Twitter'da birçok değişiklik yapıldı. Kullanıcılar ise bu değişikliklerden memnun olmayarak sosyal medya platformunu terk etti ya da eskisi gibi aktif kullanmamaya başladı. Meta sahibi Mark Zuckerberg de durumundan yararlanarak Twitter rakibi olacak metin tabanlı bir sosyal medya platformu geliştirmeye başladı. Elon Musk ise bu konuya tepki gösterdi ve Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etti.

MAYE MUSK, DÖVÜŞÜN TEŞVİK EDİLMESİNİ İSTEMİYOR

Mark Zuckerberg'in kafes teklifini kabul etmesi üzerinde sosyal medya yankılandı. İki ismin oldukça ciddi olduğunun anlaşılmasından sonra Maye Musk duruma el attı.

Maye Musk, oğlu Elon'un dövüş konusunda tecrübeli Mark Zuckerberg karşısında zarar görmesini istemiyor. Bu nedenle de konuyla ilgili yaptığı açıklamada "dövüşü teşvik etmeyin" dedi.

Anne Musk, iki tarafın karşı karşıya gelerek anlaşamadığı konularda sözlü bir tartışma yapmasının daha doğru olacağını düşünüyor. Elon Musk ise tüm uyarılara rağmen hala Meta patronuyla dövüşmek istiyor.

Sosyal medya platformları ve birçok sitede açılan bahislere göre iki tarafın dövüşmesi halinde açık ara Zuckerberg kazanacak. Öte yandan anne Musk'ın uyarılarına rağmen iki taraftan da geri adım gelmedi.

UFC Başkanı Dana White ise geçen hafta verdiği bir röportajda iki ismin birbirleriyle kavga etmesinin "yıkıcı bir dövüş" olacağını belirtti.

(Kaynak, The Byte)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...