MSB’den heyecanlandıran paylaşım: LHD ANADOLU Gemisi'nde kıtalar arası görev öncesi son hazırlıklar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) resmi Twitter hesabı üzerinden heyecanlandıran bir video paylaşımı yaptı. MSB’nin yayınladığı videoda LHD ANADOLU Gemisi’nin yapacağı kıtalar arası görev öncesi son hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiği bilgisi paylaşıldı. MSB’nin yayınladığı video Twitter’da büyük beğeni topladı ve çok sayıda yorum aldı.

Çok amaçlı amfibi gemi LHD ANADOLU'da hazırlıklar devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), çok maksatlı amfibi gemisi LHD ANADOLU'nun hizmete gireceği gün için hazırlıkların devam ettiğini açıkladı. MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, LHD ANADOLU gemisine iniş ve kalkış yapan helikopterler ile atış testlerinin gerçekleştirildiği anlara ilişkin görüntüler paylaşıldı. Twitter’da paylaşılan video beğeni toplarken, onlarca kişi yaptığı yorumlarda LHD ANADOLU Gemisi için heyecanlandıklarını belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı, LHD ANADOLU Gemisi’ne ilişkin

'da yaptığı video paylaşımına şu notu düştü: "Milletimizin heyecanla beklediği, donanmamızın gücüne güç katacak olan LHD ANADOLU'nun hizmete gireceği gün için hazırlıklar aralıksız devam ediyor. LHD ANADOLU'nun uçuş güvertesine konuşlandırabileceği hava araçları, orta yük nakliye helikopteri, genel maksat helikopteri, taarruz helikopterleri, ağır yük nakliye helikopteri ve insansız hava araçlarıdır."

LHD ANADOLU'YA İLK İNİŞ

Geçtiğimiz günlerde de Milli Savunma Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait AH-1W Super Cobra ve SH-70Sea Hawk helikopterlerinin, çok maksatlı amfibi gemisi LHD ANADOLU'ya ilk inişi gerçekleştirerek konuşlanmayı tamamladıklarını aktarmıştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, helikopterlerin LHD ANADOLU gemisine iniş yaptıkları anlara ilişkin fotoğraf ve videolar paylaşılmıştı. 

İki helikopterin LHD ANADOLU Gemisi’ne inişine ilişkin yapılan paylaşım da büyük beğeni toplamıştı. MSB söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

"Güne asil milletimizi gururlandıracak fotoğraflarla başlamak istiyoruz. Fotoğraflarda gördüğünüz Deniz Kuvvetlerimize ait AH-1W Super Cobra ve SH-70 Sea Hawk helikopterleri, Çok Maksatlı Amfibi Gemimiz LHD ANADOLU'ya ilk inişi gerçekleştirerek konuşlanmayı tamamladılar. Hizmete girmesini heyecanla beklediğimiz LHD ANADOLU gemisinde görev yapacak hava vasıtalarımıza emniyetli uçuşlar ve başarılı görevler diliyoruz."

(AA)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...