LG Optimus L9 tüm özellikleri

LG Optimus L9 tüm özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

LG, Optimus L bünyesine yeni bir model daha kattı. Tanıtılan telefonun özellikleri için okumaya devam edin.

Hollanda LG tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan telefon özellik olarak orta segmentte kalıyor. LG Optimus L9 II'de 4.7 inçlik True HD IPS paneli yer alırken 1.4 GHz'lık çift çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisine yer veriliyor. Grafik birimi olarak Adreno 305 bulunan cihazda OpenGL ES 3.0 desteği de beraberinde geliyor.RAM Kullanımı Nasıl?
RAM kısmına gelirsek günümüz android cihazlarında yeterli gelen 1 GB RAM orta segment LG Optimus L9 II için yeterli gözüküyor.
Diğer Özellikler?
8GB dahili depolama birimi ve 32GB'a kadar microSD kart desteği sunulan telefonda şu gibi özellikler de yer alıyor; 8MP arka kamera, 1.3MP ön kamera, Bluetooth 3.0, 2.150mAh kapasiteli batarya, NFC, GPS, Kızılötesi ve Android 4.1.2 işletim sistemi. LG Optimus serilerini Android 4.2.2. Jelly Bean'a güncelleyerek kullanıcılarını mutlu etmişti. LG Optimus L9 II'nin de 4.2.2 güncelleneceğini şimdiden söyleyebiliriz. Telefonun Eylül sonlarında raflarda ki yerini alması düşünülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...