LG G2, Android 4.4 güncellemesi yolda

LG G2, Android 4.4 güncellemesi yolda
TEKNOLOJİ Haberleri

Android 4.4 KitKat güncellemesini Nexus'lardan önce alan ilk akıllı telefon LG G2 olabilir. Peki güncelleme ne zaman çıkacak? Yazımızda açıklıyoruz.

Google'ın Android 4.4 KitKat sürümünü duyurmasından sonra üreticiler hemen harekete geçti. Sony, Samsung, Motorola ve HTC cephesinden bir takım bilgiler gelmişti. LG ise konuya ilişkin sessizliğini koruyor. Nexus 5'in üreticisi olan ve son dönemde önemli atılımlar yapan LG'nin son gözdesi G2 için de bir şeyler planladığı açık ama ne? Bu konudaki ilk sızıntılar Fransız operatör SFR'dan geldi. Verilen bilgiye göre LG, Aralık ayında Android 4.4 KitKat sürümünü yayınlamış olmayı planlıyor. Bu da Nexus dışında güncellemeyi alacak ilk cihazın LG G2 olacağı iddiasını güçlendiriyor. Hali hazırda Android 4.2 JellyBean sürümüyle satışa sunulan LG G2, doğrudan Android 4.4 sürümüne yükseltilebilir. Yani Android 4.3 sürümü es geçilebilir. Bu konuda kesin bir açıklama yok ancak resmi bilgiler, LG G2'nin satışlarını daha da yukarı tırmandıracaktır.(scroll.com.tr)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...