Lenovo'nun yeni Windows 8.1 Tablet'i Miix2 ile tanışın

Lenovo'nun yeni Windows 8.1 Tablet'i  Miix2 ile tanışın

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft'un çok yakında Windows 8.1'in dağıtımına başlanacağının müjdesini vermesiyle, teknoloji devleri harekete geçmeye başladı.

Çin merkezli bilişim teknoloji şirketi Lenovo, Microsoft'un işletim sistemi Windows 8.1 ile çalışan ve 8 inç büyüklüğünde ekrana sahip yeni tabletini resmi olarak duyurdu. Başlat butonuna tekrardan kavuşan Windows 8.1 ile gelecek olan Miix2'nin, teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse; Intel'in yeni dört çekirdekli Bay Trail işlemcisinden gücünü alan Lenovo Miix2, 8 inç büyüklüğünde ve 1200 x 800 çözünürlüğünde ekrana sahip. İşlemcisinin 2 GB RAM ile destekleyen cihaz, arka tarafında 5 megapiksel çözünürlükte kameraya sahip. Ön tarafında ise 2MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Belirtilenlere göre, microSD kart desteği sayesinde 32GB depolama alanı sunan Miix2, 7 saat pil ömrü sunuyor. Bu ay sonuna doğru raflardaki yerini alacak olan Lenovo Miix2, 299 dolar fiyat etiketine sahip.(TeknoKulis)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...