Kritik eşik sürüyor: iPhone 15 Pro Max ertelenecek mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Phone Arena
- Güncelleme:
Kritik eşik sürüyor: iPhone 15 Pro Max ertelenecek mi?

TEKNOLOJİ Haberleri  / Phone Arena

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer alacak. Fakat iPhone 15 Pro Max modeli için uzun süredir ertelenme tehlikesi bulunuyor. Peki, iPhone 15 Pro Max ertelenecek mi? iPhone 15 Pro Max tanıtım tarihi ne zaman? iPhone 15 Pro Max neden ertelenecek? İşte cevabı.

Apple, 12 Eylül tarihinde düzenleyeceği "Wonderlust" etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride; iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer alacak. Fakat serinin en iyi özelliklerine sahip olacak iPhone 15 Pro Max modeli için bekleyenleri üzecek bazı iddialar mevcut. Apple, Sony ile yaşadığı sorunlar nedeniyle iPhone 15 Pro Max modelini erteleyebilir.

IPHONE 15 PRO MAX, DÖRT HAFTA GECİKEBİLİR

Phone Arena tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, Sony ile yaşadığı tedarik ve verim sorunları nedeniyle iPhone 15 Pro Max modelini yaklaşık dört hafta kadar erteleyebilir.

Apple ya da Sony tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat kıdemli teknoloji analisti Revegnus, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda akıllı telefonun erteleneceğini açıkladı.

IPHONE 15 PRO MAX İÇİN MUHTEMEL ÖZELLİKLER

iPhone 15 Pro Max, gücünü 3 nanometre üretim sürecinden geçen Apple A17 Bionic işlemcisinden alacak. Akıllı telefon, 6.7 inç büyüklüğünde Süper Retina XDR ekrana sahip olacak. Ekranda 12 Megapiksel ekran altı ön kamera yer alacak.

Arka panelde de 48+12+12 Megapiksel kamera kurulumu bekleniyor. Amiral gemisi model, 8 GB RAM ve 256GB/512GB/1TB/2TB depolama seçenekleriyle sunulacak. Fiyat etiketinin ise 70 bin 659 Türk Lirası olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Phone Arena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...