Kredi kartı istemeyene ‘n11.com Paycell Kart’

Kredi kartı istemeyene ‘n11.com Paycell Kart’

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell’in güvenli ödeme platformu Paycell ile Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu n11.com, fintech alanında yenilikçi bir iş birliğine imza attı.

ÖMER TEMÜR

Nakit dışında ödeme aracı olmayan, kredi kartı kullanmak ya da online alışverişlerde kart bilgilerini paylaşmak istemeyenlere yönelik hazırlanan n11.com Paycell Kart müşterilerin kullanımına sunuldu. n11.com Paycell Kart’la müşteriler yükledikleri bakiye kadar harcama yapıp borca girmiyor, ekstre derdiyle uğraşmıyor ve VISA logolu kartlarıyla harcamalarını özgürce gerçekleştiriyor. Ayrıca n11.com Paycell Kart müşterileri kartlarını telefon numaraları ile aktifleştirdikleri anda Paycell’den operatör fark etmeksizin 500 MB internet kazanıyor. Üstelik ardından n11.com’da yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişte geçerli 22 TL indirim kuponuna sahip oluyor ve kartlarıyla yaptıkları tüm harcamalardan da internet kazanmaya devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...