Korkulan oldu: iPhone 15 bekleyenlere kötü haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Korkulan oldu: iPhone 15 bekleyenlere kötü haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın gelecek eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor. Fakat bugün kıdemli bir analistin yaptığı açıklamaya göre tanıtım tarihinde bazı değişiklikler var.

Apple'ın normal şartlarda gelecek eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtması bekleniyor. Seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer alacak. Fakat bugün Apple Insider tarafından paylaşılan habere göre kıdemli bir analist, yeni serinin tanıtımının haftalarca ertelenebileceğini açıkladı.

IPHONE 15 SERİSİ GEÇ GELECEK

Apple tedarik zinciriyle ilgili açıklamalar yapan bir analist, iPhone 15 serisinin tanıtımın tarihinin ertelenebileceğini açıkladı. Yeni seri, eylül değil de ekim ayında tanıtılabilir. Fakat seride neden gecikme yaşanabileceği belirtilmedi.

Analist daha önce de iPhone 12 serisinin beklenenden daha geç tanıtılacağını açıklamıştı. Analistin bu açıklamalarında doğru olduğu anlaşıldı. Fakat iPhone 12'nin çıkış yaptığı dönemde COVID-19 kaynaklı tüm dünyada etkili olan çip ve tedarik krizi vardı.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, iPhone 15 serisinde birçok konuda ilke imza atacak. Teknoloji devi firma, ilk kez iPhone modellerine USB-C bağlantı noktası ekleyecek. Ek olarak modellerin tamamında da Dinamik Ada'ya yer verecek.

Firma, yeni serideki sadece Pro modellerde titanyum malzeme kullanacak. Standart ve Plus modelinde ise paslanmaz çelik kullanmaya devam edecek. Titanyum malzeme, akıllı telefonların daha dayanıklı olmasını sağlayacak.

(Kaynak: Apple Insider

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...