Konser ve etkinlikler sanal âleme taşındı

Konser ve etkinlikler sanal âleme taşındı

TEKNOLOJİ Haberleri

Müzik tutkunlarını sevdiği sanatçılarla bir araya getiren Jolly Joker, konserler ve etkinliklerini JoJo ile sanal ortama taşıdı.

ÖMER TEMÜR

 Keyifli programlarıyla son dönemin çok yakından takip edilen ismi Oğuzhan Uğur’un eğlenceli sohbeti ve sunumuyla renk kattığı gecede 1.000 davetli eğlenceyi dijital ortamda “en gerçekçi’’ hâliyle deneyimledi.  Jojo eğlence ve etkinlik alanında Türkiye'nin Netflix'i olmayı hedefliyor. Kullanıcılar farklı şehirde bile olsa JoJo’nun sunduğu Odalı Bilet kategorisinden alacakları “tek bir bilet’’ ile beş arkadaşını konser veya etkinliğe davet edebiliyor. Ayrıca seyirciler peçeteye şarkı yazarak istekte bulunabilecek. Chat odalarında ise birbirleriyle etkileşime girerek sosyalleşebilecek. İsteyenler ‘Kutlama Paketi’ ile sevdiklerinin özel günlerini JoJo ile kutlayabilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...