Kapı ziliyle uzaylı yakalayana 1 milyon dolar ödül

Düzenleyen: / Kaynak: Chip.com.tr
- Güncelleme:
Kapı ziliyle uzaylı yakalayana 1 milyon dolar ödül

TEKNOLOJİ Haberleri  / Chip.com.tr

Teknoloji ve e-ticaret devi Amazon, Ring adlı akıllı kapı zilinin kamerası aracılığıyla uzaylı görüntüsü yakalayan kişilere büyük bir ödül vereceğini açıkladı.

Amazon'un kapı zili Ring'in kameraları artık uzaylıların var olup olmadığını için de kullanılabilecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirket, Ring kameralarıyla uzaylı görüntüsü kaydeden kişilere büyük bir ödül vereceğini duyurdu. 

Chip.com.tr'nin haberine göre, 'Ring’in Milyon Dolarlık Uzaylı Arayışı' olarak adlandırılan projede katılımcıların, kapı zili kameralarının kaydettiği herhangi bir dünya dışı yaşam görüntülerine karşı dikkatli ve titiz olması gerektiği söyleniyor.

1 MİLYON DOLAR ÖDÜL YARIŞMA SONUCUNDA VERİLECEK 

Peki, kayıt altına alınan görüntülerdeki varlıkların uzaylı olup olmadığına kim karar verecek? Eğer kameranın görüş alanına küçük yeşil bir varlık girerse, meteorolog ve astrobiyolog Jacob Haqq Misrad’ın jüri olarak görev yapacağı yarışmada 1 milyon dolar kazanacak.

Öte yandan, yarışmadan gerçek olmayan uzaylı görüntüsü kaydederek de ödül kazanmak mümkün. Amazon, Ring tarafından kaydedilecek senaryo görüntüler için şirket, 500 dolarlık hediye çeki verebilecek.

Ayrıca katılımcıların ilgili görüntüleri Ring uygulamasından indirmeleri gerekiyor.

Son başvuru tarihi ise 3 Kasım.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Chip.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...