Kamerası ile dikkat çekti: Oppo Find X5 Pro için tarih verildi

Düzenleyen:
Kamerası ile dikkat çekti: Oppo Find X5 Pro için tarih verildi

TEKNOLOJİ Haberleri

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin piyasadaki konumu gün geçtikçe güçleniyor. Bu şirketlerden biri de Oppo. Çinli üretici, merakla beklenen Find X5 isimli akıllı telefon serisinin çıkış tarihini açıkladı.

Oppo, Find X5 serisinin bir parçası olacak en yeni amiral gemisi telefonunun resmi görüntülerini yayınladı. Şirket, Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi 2022'nin hemen öncesinde, 24 Şubat'ta Oppo Find X5 serisini tanıtacağını açıkladı. Tanıtımdan önce şirket, amiral gemisi (üst seviye) telefonun siyah beyaz versiyonlarının resimlerini paylaştı.

Bu arada, Find X5 Pro modelinin özellikleri ve tasarımı zaten geçtiğimiz haftalarda sızmıştı. Resmi görüntüler ise önceki söylenti ve sızıntılar ile büyük oranda uyuşuyor.

OPPO FIND X5 YEPYENİ KAMERA ÖZELLİKLERİYLE GELİYOR

Resmi açıklamada Oppo, Find X5 Pro'nun "benzeri olmayan son teknoloji bir kameraya" ve "güzel ve benzersiz bir seramik malzemeden" yapılmış "fütüristik bir amiral gemisi tasarımına" sahip olduğunu vurguladı.

Kamerası ile dikkat çekti: Oppo Find X5 Pro için tarih verildi

Çinli teknoloji şirketinin en iddialı akıllı telefonlarından Find X5 Pro, geçtiğimiz haftalarda Hasselblad kamerasıyla ortaya çıkmıştı. Şirketin Hasselblad ile ortaklık kuracağı söylenirken bu haftanın başlarında şirket konuyu resmileştirdi.

Cihazın alışılmadık şekle sahip kamera çıkıntısı ise dikkat çekiyor. Hasselblad ortaklığının yanı sıra şirket, kendi geliştiridiği görüntü teknolojisi 'Powered by MariSilicon'u da bu telefonlarında kullanacak. Böylece gece video çekimlerinde üst düzey görüntüler elde edebileceğini ileri sürüyor. Ayrıca bu üst seviye akıllı telefon, Qualcomm'un en yeni amiral gemisi sınıfı Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle çalışacak.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...