Kafes dövüşü yapılacak mı? Elon Musk merakla beklenen dövüşün 'özetini' yayınladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kafes dövüşü yapılacak mı? Elon Musk merakla beklenen dövüşün 'özetini' yayınladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında kafes dövüşü yapılacak mı? Dünyanın başlıca gündem maddelerinden biri de bu. Son olarak Musk, dövüşün 'özetini' paylaştı.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg ile eski adıyla Twitter'ın (X platformunun) sahibi Elon Musk, bir kafes dövüşü müsabakasıyla karşı karşıya gelebilir. Önde gelen sosyal medya şirketlerinin sahibi olan iki milyarder, rekabeti fiziksel bir dövüşe taşımak istediklerini belirtmişti. Ancak son günlerde olayın seyri değişmeye başladı.

Haziran ayında Musk'ın 'kafes dövüşü' davetine Zuckerberg, "Bana konum gönder" diyerek olumlu cevap vermişti. Ancak ikili, ne yer ne de zaman konusunda anlaşmaya varamayınca Meta'nın CEO'su, "Musk bu konuda ciddi değildi, artık yolumuza bakalım" diyerek cevap verdi. Bunun üzerine Musk ise Zuckerberg'in dövüşmekten kaçtığını ima eden paylaşımlar yaptı ve hatta milyarder iş insanına 'ödlek' anlamına gelen 'tavuk' benzetmesini bile kullanmaktan çekinmedi.

MUSK, X'TEN ZUCKERBERG'E GÖNDERME YAPTI

X platformunun yanı sıra uzay şirketi SpaceX ve elektrikli otomobil şirketi Tesla'nın da sahibi olan Elon Musk, Zuckerberg'e sosyal medyadan sataşmaya devam ediyor. Son olarak Musk, kafes dövüşü yapmayı gerçekten istediğini belirten paylaşımlar yaptı. Geçtiğimiz aylarda paylaşılan bir haberi yayınlayan Musk, şöyle

:

"Dövüş Özeti:

X'e Zuck ile savaşmak hakkında şaka yaptım

Zuck daha sonra 'BANA KONUM GÖNDER' dedi

Nezaketle, İtalya'daki Kolezyumu teklif ettim

Zuck reddetti

Evini 'güvenli alan' olarak önerdim

Trajik bir şekilde 'seyahat ediyordu'

Dövüşeceği bir yer var mı?"

ZUCKERBER'İN EVİNİN ÖNÜNDE DÖVÜŞMEK İSTEDİ

Bu arada, Elon Musk bir başka paylaşımında ise, Palo Alto'daki Tesla FSD test sürüşü için, arabadan Mark Zuckerberg'in evine gitmesini isteyeceğini

. Musk, "X canlı yayın videosunu da test edeceğim, dolayısıyla maceramızı gerçek zamanlı takip edebileceksiniz! Şansımız yaver giderse ve Zuck... gerçekten kapıyı açarsa kavga başlar!" dedi. 

Bir başka paylaşımda ise Musk, "Tak, tak... meydan okuma kabul edildi... kapıyı aç @finkd (Zuckerberg'in hesabı)" ifadelerini kullandı.

Zuckerberg'in sözcüsü ise teknoloji sitesi The Verge'e "Mark şu an seyahatte ve Palo Alto'da değil. Ayrıca Mark bu sporu ciddiye alıyor ve evinin kapısında rastgele beliren biriyle dövüşmeyecek" şeklinde konuştu. 

(Kaynak: Türkiye Gazetesi) 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...