İşte Samsung'un 4 yeni tableti

İşte Samsung'un 4 yeni tableti

TEKNOLOJİ Haberleri

Koreli şirketten sızan bilgilere göre Samsung, 2014 yılının ilk çeyreğinde 4 yeni tablet bilgisayarı satışa sunmayı hazırlanıyor

Samsung'a yakınlığıyla tanınan Sammobile isimli teknoloji yayınına göre Koreli üretici, 4 yeni tabletle yeni yıla bomba gibi girmeyi hedefliyor. Bunlar arasında cep dostu 7 inçlik, üst seviye 12.2 inçlik ve 13.3 inçlik cihazlar bulunuyor. Dördüncü model hakkındaki detaylar ise şimdilik sır. 7 inçlik model, cep dostu olduğu gibi mütevazi de. Çift çekirdek işlemci, 8 GB dahili saklama alanı, 1 GB RAM tabletin özellikleri arasında. 12.2 GHz'lik model ise üst seviyeni hakkını vererek 2.3 GHz Snapdragon 800 4 çekirdek işlemci, 32 GB dahili saklama alanı, 8 megapiksel arka, 2 megapiksel ön fotoğraf makinesi, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve yüzde yüz metal gövde ile rakiplerine meydan okuyor. 13.3 GHz'lik modelin ise bir adım öteye geçerek 8 çekirdekli işlemci sunması bekleniyor. Sır olarak saklanan model hakkında tek bildiğimiz şeyse orta seviyede konumlanacağı. (donanimgunlugu.com)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...