İşte 3 boyutlu bebeğiniz!..

İşte 3 boyutlu bebeğiniz!..

TEKNOLOJİ Haberleri

4 boyutlu ultrason sayesinde artık anne babalar, doğacak bebeklerini daha fasulye halinde iken kare-kare takip etmeye başladı.

Tıp alanında kullanılmaya başlanan 4 boyutlu ultrason sayesinde artık anne babalar, doğacak bebeklerini daha fasulye halinde iken kare-kare takip etmeye başladı. Buna bir de 3 boyutlu yazıcıdan çıkarılan bebeğin ilk halleri eklenince ortaya heyecan veren eserler çıkıyor. Bu yazıcılar sayesinde anne baba adayları bebeklerinin her halini 3 boyutlu olarak alabiliyor ve tıpkı fotoğraf albümü gibi onların her gelişimini takip edebiliyor. İşte bunlardan biri de Estonyalı anne adayı Maarja Lants, doğmamış bebeğinin bir teknoloji şirketinin üç boyutlu yazıcıyla üretiği modeline bakıyor. Maarja, "Sanki bebeğimi elimde tutuyormuşum gibi geliyor. Müthiş heyecan verici. Tıpkı bir fasulye gibi. İnanılmaz bir olay" diye hissettiklerini anlatıyor. Türkiye'de de 3-4 yıldır kullanılan 4 boyutlu ultrason sayesinde anne ve babalar, bebeklerinin fotoğraf albümlerini anne karnında iki aylıktan itibaren oluşturmaya başlıyor.
"FASÜLYE GİBİ"
Estonyalı anne adayı Maarja Lants, "Sanki bebeğimi elimde tutuyormuşum gibi geliyor. İnanılmaz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...