İsmi gibi değil! PlayStation 5 Slim tanıtımdan önce göründü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsmi gibi değil! PlayStation 5 Slim tanıtımdan önce göründü

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony, pandemi gibi büyük bir engele rağmen PlayStation 5 modelini 2020 yılında piyasaya sürdü. Firmanın uzun süredir bu modelin Slim modelini çıkarıp çıkarmayacağı merak ediliyordu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde PlayStation 5 Slim olduğu belirtilen yeni bir model ortaya çıktı.

Analistler ve farklı kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler sayesinde Sony'nin PlayStation 5 Slim modelini geliştirdiği uzun süredir belirtiliyor. Eski adıyla Twitter yeni adıyla X'te platformda PlayStation 5 Slim modeli olduğu belirtilen bir video paylaşıldı. Paylaşılan görüntülerde PlayStation 5 Slim iddiaları güç kazandı.

PLAYSTATION 5 SLIM, 5 CM DAHA KISA OLACAK

Android Authority tarafından paylaşılan habere göre PlayStation 5 Slim, klasik modele göre 5 santimetre daha kısa olacak. Fakat kalınlık olarak aynı kalacak. Yani söz konusu model, ismi gibi pek de ince olmayacak.

https://twitter.com/BwE_Dev/status/1690098165490548737

Videodaki görüntülere ve haberin kaynağına göre PlayStation 5 Slim modelinin ortasında siyah bir çizgi eklenecek. Bu çizgi, disk sürücüsünün çıkarılabilir olmasını ve önde iki adet USB-C bağlantı noktası eklendiğini ortaya koyuyor.

PlayStation 5 Slim için daha fazla ön bilgi mevcut değil. Fakat üretici firma Sony, PlayStation 2'den beri Slim modelini de sunuyor. Bu nedenle videodaki konsolun PlayStation 5 Slim olması muhtemel duruyor. Cihazın çıkış tarihi ve diğer teknik özellikleriyle ilgili bilgi ise şimdilik mevcut değil.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki firmanın PlayStation 5 Pro modeli üzerinde de çalıştığı biliniyor. Fakat bu konuyla ilgili somut ya da soyut herhangi bir bilgi yok.

(Kaynak: Android Authority)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...