iPhone'u 3 adımda modeme dönüştürün

iPhone'u 3 adımda modeme dönüştürün

TEKNOLOJİ Haberleri

iPhone sahibiyseniz, istediğiniz yerde istediğiniz zaman modeminiz yanınızda demektir.

Günümüzde artık akıllı telefonların ulaştığı teknolojiler azımsanamayacak boyutta. Herkes akıllı telefonu ile farklı şeyler yaparak onu neredeyse telefon olmanın dışında birçok amaç için kullanıyor. Artık telefonunuzla havadaki oksijen oranını tespit etmekten tutun onu bir robota bile çevirebileceğiniz bir gerçek. Tüm bunların yanında özellikle interneti sık kullananlar ve aynı zamanda bilgisayar üzerinden sürekli bir şeyler bakması gerekenler için güzel bir haberimiz var, iPhone'unuzu her nerede olursanız olun modem gibi kullanarak bilgisayarınızdan ya da tabletinizden internete bağlanabilirsiniz. Peki nasıl?
1.Öncelikle iPhone'un ayarlar bölümüne gelerek kişisel erişim noktası seçeneğini seçiyorsunuz.
2. Kişisel erişim noktasını aktif hale getiriyorsunuz.
3.Kişisel erişim noktasını aktif hale getirdikten sonra sizden bir Wi-Fi parolası isteyecek. Bu parolayı tanımladıktan sonra ister bilgisayarınızla ister tabletinizle belirlediğiniz Wi-Fi şifresini girerek internete bağlanabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...