iPhone yenilemek için dört basit numara

Düzenleyen:
iPhone yenilemek için dört basit numara

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple’ın iPhone model akıllı telefonları milyonlarca kişi tarafından severek kullanılıyor. Ancak cep telefonunuzu satın alalı birkaç yıl olduysa işiniz zorlaşabilir. Bataryasının daha hızlı tükenmesinden bazı uygulamaları açmakta zorlanmaya kadar onlarca sorun can sıkıcı. Ancak dört çok basit numarayla eski iPhone'unuzu yeni gibi hissettirebilirsiniz.

BATARYASINI DEĞİŞTİRİN: iPhone'unuz sınırlı bir ömre sahip bir lityum iyon pil ile çalışır. iPhone'unuzu her şarj ettiğinizde en yüksek pil kapasitesini tüketerek ömrünü daha da kısaltırsınız. 

İki yıldan (veya yaklaşık 500 şarj döngüsünden) sonra, pil kapasitesinin yaklaşık yüzde 80'inin kalmış olur. Yani 10 saatlik kullanım ömrü olan bir iPhone telefonunuzun artık yalnızca 8 saatlik kullanım süresi var. 

Ayarlar > Pil'e gidip Pil Sağlığı'na dokunarak pil sağlığınızı kontrol edebilirsiniz. iPhone'unuzun pil sağlığı çok düşükse ve çok çabuk bitiyorsa Apple'dan garanti dışı yeni bir batarya isteyebilirsiniz. 

IPHONE’U GÜNCELLEYİN: iPhone'unuzu güncelleyerek telefonunuzu hızlı bir şekilde yeni gibi hissettirebilirsiniz. Yepyeni özellikler, bazı yeni arayüz tasarımları ve yeni bir iPhone duvar kağıtları setine de sahip olabileceksiniz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...