iPhone kullanıcılarını çıldırtan sorun! Yeni iOS güncellemesiyle hata çıktı, aniden kapanıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
iPhone kullanıcılarını çıldırtan sorun! Yeni iOS güncellemesiyle hata çıktı, aniden kapanıyor!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

iPhone 15 modellerindeki aşırı ısınma sorununu çözmek için güncelleme yapan Apple, bu defa kullanıcılara sinir krizi geçirten bir başka sorunla gündemde. iOS 17.0.3 güncellemesini yükleyen bazı iPhone sahipleri, cihazlarının kendi kendine kapandığını söylüyor.

Apple iOS 17.0.3 güncellemesinin ardından yeni bir sorunla karşı karşıya. Aşırı ısınma sorununa çözüm olarak bu güncellemeyi piyasaya süren şirket, şimdi de kullanıcılarından gelen 'kendi kendine kapanma' sorunuyla baş etmek zorunda kalacak.

Reddit gibi çeşitli sosyal ağlardaki paylaşımlara göre, bazı iPhone sahipleri, cihazlarının özellikle gece şarjdayken kendi kendine kapandığını söylüyor. Sabah uyandıklarında telefonun şifresini girmek zorunda kalan kullanıcılar, ayrıca alarmın çalmaması nedeniyle telefonlarının kendiliğinden kapandığını fark etti.

Öte yandan, batarya kullanımına bakan kullanıcılar ise birkaç saatliğine batarya tüketiminin 0'a kadar indiğini tespit etti. Bu, telefonun kendi kendine kapanıp açıldığı anlamına geliyor. 

ABD merkezli teknoloji devi Apple, henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı. Sorunun iOS 17 güncellemesiyle ilişkili olduğu düşünülüyor, bunun sebebi ise birçok telefon modelinde aynı hatanın yaşanması. Yani sorun tek bir modelden kaynaklı ve haliyle donanımsal bir hata değil. 

IPHONE 15 MODELLERİNDE WI-FI SORUNU 

Geçtiğimiz günlerde ise bazı iPhone 15 telefon sahipleri, iOS 17 güncellemesini yükledikten sonra Wi-Fi bağlantısında kesilme sorunu yaşadıklarını bildirdi. Kullanıcılar, uygulamaların içerik yükleyemediğini ya da bağlantının çok yavaş olduğunu söylüyordu. 

iPhone kullanıcıları şimdi yeni bir güncelleme bekliyor ve tüm bu hataların giderilmesini istiyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...