iPhone kullanıcıları bildirdi: Telefonlar hata veriyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
iPhone kullanıcıları bildirdi: Telefonlar hata veriyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple hizmetleri, son dönemlerde birçok hata vermeye başladı. Öyle ki dünyanın her yerinden iPhone kullanıcıları, gün içinde birçok kez yeniden başlatma ya da farklı hatalar yaşıyor. Apple'ın ise bu konu karşısındaki tutumu oldukça şaşırttı.

iPhone 14 kullanıcıları, sosyal medya platformları üzerinden hatayla karşılaştığını paylaştı. Bu paylaşımlara göre telefonlar, günde bazen birden fazla kez cihazın yeniden başlatılması için hata veriyor. Ek olarak da telefonlarda bazen donma hatası yaşanıyor.

Apple ile görüşen bir iPhone 14 sahibine göre cihazda herhangi bir donanım sorunu yok fakat yazılım konusunda bir sorun mevcut. Öte yandan bir başka iPhone 14 kullanıcısı, telefonunu yetkili servise götürdüğünü ve orada kendisine aynı model ambaljsız ürün teklif ettiklerini açıkladı.

Aynı sorunu yaşayan bir başka kullanıcı ise telefonunu tamir ettirdiğini fakat ekranın sağ alt kısmında cihazın tamir edilmeyen bir çatlak olduğunu paylaştı. Tamiri etmeyi kabul etmeyen Apple'ın bu tutumu ise müşterileri tarafından beklenmeyen hareket olarak karşılandı.

BAŞKA IPHONE MODELLERİ DE FARKLI HATALAR YAŞIYOR!

Apple, dünyanın birçok yerinde iPhone 14 modellerinde yaşanan sorun için açıklama yapmadı. Yeni bir iOS güncellemesi yayınlayarak sorunu çözmesi muhtemel görünüyor.

Buna ek olarak bazı iPhone kullanıcıları da ekranın karardığı konusunda geri bildirimde bulundu. Duvar kağıdını değiştiren iPhone kullanıcıları, sorunun geçici olarak çözüldüğünü paylaştı. 

Tüm bunlar dışında ayrıca Türkiye dahil dünyanın birçok yerinden iPhone kullanıcısı, uzun süredir başka bir hatayla daha karşı karşıya. iPhone modellerinin birçoğu, gün içinde durup dururken kullanmaya devam etmek için Apple Kimlik Parolası'nın girilmesini istiyor. 

Kısa süre içinde üst üste kullanıcıları rahatsız eden bu hata, bir süredir çoğu kullanıcıda tekrarlamadı. Etkilenen ülkeler arasında Türkiye, Japonya ve Brezilya var.

(GizmoChina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...