iPhone, Blackberry ve Android'i solladı

iPhone, Blackberry ve Android'i solladı

TEKNOLOJİ Haberleri

2 bin kişi üzerinde yapılan araştırmaya göre iPhone sahipleri, BlackBerry ve Android sahiplerine göre daha gösterişli çıktı

Bir telefon şirketinin 2 bin kişi üzerinde yaptığı araştırmada üç büyük akıllı telefonun markasından kullanıcıların kişilik özellikleri incelendi. Buna göre iPhone sahipleri, BlackBerry ve Android sahiplerine göre daha gösterişli. Blackberry sahipleri daha fazla kazanıyor ve uzun süreli ilişkilere yatkınlar. Android kullanıcıları ise daha görgülü ve mutfakta daha maharetli. iPhone sahibi olanlar diğer telefon kullanıcılarına göre kendilerini genellikle daha çekici buluyorlar. BlackBerry'ciler daha meşgul, daha fazla mesaj ve email gönderiyor ve telefonda daha çok konuşuyor. Android sahipleri daha fazla televizyon seyrediyor, daha çok alkol tüketiyor. BlackBerry kullanıcıları kendilerini daha eğlenceli görürken, daha çok sağlık, finans ve emlak sektöründe çalışıyor. iPhone kullanıcıları ise diğerlerine göre daha flörtöz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...