İphone 5s'in ve 5c'nin pil kapasitesi ne kadar

İphone 5s'in ve 5c'nin pil kapasitesi ne kadar

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, pil sürelerine ilişkin bilgi verdi ancak pil kapasitelerine dair açıklamada bulunmadı. Peki yeni Iphone'ların pil kapasitesi ne kadar.

Apple'ın merakla beklenen yeni Iphone modelleri sonunda resmiyet kazandı. Hem donanımsal olarak güçlenen hem de pil performansı ile daha iyi bir kondisyon yakalayan cihazların her ikisi de Iphone 5'e kıyasla çok daha başarılı görünüyor. Apple'ın açıkladığı bilgilere göre yeni işlemcisi ve optimizasyonlar ile pil performansı ciddi manada yükselen Iphone 5S, 3G şebekelerde 10 saat konuşma, LTE şebekelerde ise 10 saat internet erişimi sunuyor. Bekleme süresi ise 250 saat. Bu değerler gayet tatminkar. Optimizasyonlar konusunda tek başlı bir yapıda ilerlemenin avantajlarını kullanan Apple, küçük düzenlemeler ile cihazlarında önemli kazanımlar sağlayabiliyor ancak görülen o ki pil kapasitelerinde de her iki cihaz için küçük düzenlemeler yapılmış. Kesin olmamakla birlikte Iphone 5S'in pil gücü 1570mAh olarak hesaplanmış. Iphone 5C'nin ise 1507mAh kapasiteli olduğu ifade ediliyor. Cihazlar ortaya çıktıktan sonra bu konuda daha kesin ifadeler kullanabileceğiz ancak bu değerlerden %10'dan fazla bir oynamanın olması da söz konusu değil.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...