iPhone 15'e rakip: Google, Pixel 8 serisinin tanıtım tarihini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Gizmochina
- Güncelleme:
iPhone 15'e rakip: Google, Pixel 8 serisinin tanıtım tarihini açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizmochina

Google ve Apple arasındaki bitmek bilmeyen akıllı telefon rekabeti devam ediyor. Apple, dün iPhone 15 serisinin tanıtım tarihini açıkladı. Google da bugün atağa geçti ve Pixel 8 serisinin tanıtım tarihini açıkladı. Peki, Pixel 8 serisi ne zaman tanıtılacak. Pixel 8 serisi ne zaman çıkacak. İşte cevabı.

Akıllı telefon pazarının iki ezeli rakibi Google ve Apple arasındaki savaş devam ediyor. Apple, dün yaptığı açıklamada iPhone 15 serisinin tanıtım tarihini açıkladı. Google da bugün atak yaptı ve iPhone 15 serisine rakip olarak tanıtacağı Pixel 8 serisinin tanıtım tarihini açıkladı.

PIXEL 8 SERİSİ, 4 EKİM'DE TANITILACAK

Google, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı açıklamada Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerinin yer alacağı "Made by Google" etkinliğini 4 Ekim tarihinde yapacağını açıkladı. New York'ta gerçekleşecek Made by Google etkinliğinde Pixel 8 serisine ek olarak ikinci nesil Pixel Watch da tanıtılabilir.

Tanıtım tarihi belli olurken sonra akıllı telefon modellerinin teknik özellikleri de netlik kazanmaya başladı. Gizmochina tarafından bugün yayınlanan habere göre Pixel 8 serisi, Tensor G3 işlemcisinden güç alacak. Modellerin her ikisi de 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı sunacak.

Pixel 8; 6.17 inç büyüklüğünde, 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde, 120 Hz yenileme hızında ve 1400 nit parlaklık sunan ekrana sahip olacak. Cihazın bataryası ise 4485 mAh olacak.

Pixel 8 Pro modeli ise 6.7 inç büyüklüğünde, 2992 x 1344 piksel çözünürlüğünde 1600 nit parlaklık sunan ekrana sahip olacak. Telefon, 4950 mAh da bataryayla kullanıcıların karşısına çıkacak. İki model arasındaki ön bilgiler, tanıtım tarihi yaklaşırken belli olacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizmochina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...