iPhone 15 serisinden iyi olacak! iPhone SE 4 için yeni detaylar belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Macworld
- Güncelleme:
iPhone 15 serisinden iyi olacak! iPhone SE 4 için yeni detaylar belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Macworld

Apple, amiral gemisi modelleri yanında fiyat performans ürünü olarak her iki yılda bir yeni iPhone SE modelini tanıtıyor. Önümüzdeki aylarda sunulacak iPhone SE 4 modeli için de yeni detaylar belli oldu. Peki, iPhone SE 4 için neler bekliyoruz? İşte cevabı.

Apple, her sene amiral gemisi akıllı telefon serisini tanıtıyor. Teknoloji devi şirket, ek olarak her iki yılda bir de uygun fiyatlı iPhone SE modelini piyasaya sürüyor.

Bugün Macworld tarafından paylaşılan haberde 2024 yılının ilk yarısında tanıtılması beklenen iPhone SE 4 için yeni detaylar belli oldu. Yeni detaylara göre iPhone SE 4, iPhonde 15 serisinden iyi özelliklere sahip olacak.

IPHONE SE 4, ALICILARINA BİR İLKİ SUNACAK

Macworld tarafından bugün yayınlanan habere göre Apple, iPhone SE 4 modelinde Ana Sayfa tuşunu kaldıracak ve iPhone 14 tarzı tam ekran tasarımına geçiş yapacak. Firma, ek olarak yeni uygun fiyatlı modelinde LCD ekranı bırakıp OLED ekranı benimseyecek.

iPhone SE 4 modelinde Ana Sayfa tuşunun kalkması üzerine Touch ID yerine de Face ID teknolojisi de kullanılmaya başlanacak. Tüm bunlara ek iPhone SE 4 modelinde iPhone 15 serisinde de olduğu gibi Lightning yerine USB-C bağlantı noktası kullanılacak.

Telefonun tasarımı dışında işlemci ve kamera gibi özelliklerde de yükseltme olacak. Apple, iPhone SE 4 modelinde A16 Bionic işlemcisine ve tek 48 Megapiksel kameraya yer verecek.

iPhone SE 4 modelinin söz konusu tüm yükseltmelerin yanında bir ilki sunacağı da belirtiyor. Kaynak tarafından yazılana göre Apple, iPhone SE 4 modelinde üzerinde dört yıldır çalıştığı 5G modemine de ilk kez yer verecek. 2024 yılının ilk yarısında tanıtılması beklenen telefonun fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi mevcut değil.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Macworld
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...