iPhone 15 serisi, yeni renk seçenekleriyle gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: MacRumors
- Güncelleme:
iPhone 15 serisi, yeni renk seçenekleriyle gelecek
TEKNOLOJİ Haberleri  / MacRumors

Apple, gelecek ay iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride tasarım ve özellikler bakımından önemli değişiklikler bekleniyor. Bugün iPhone 15 modelleri için karşımıza çıkacak muhtemel renk seçenekleri belli oldu.

Apple, eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin sunulması bekleniyor. Yeni serideki modellerin tamamında teknik özellikler ve tasarım yönünden önemli yenilikler yapılacak. Bu yenilikler arasında farklı renk seçenekleri de bulunuyor. MacRumors tarafından bugün yayınlanan habere iPhone 15 ve iPhone 15 Plus için muhtemel renk seçenekleri açıklandı.

IPHONE 15 MODELLERİ BEŞ FARKLI SEÇENEKTE OLACAK

MacRumors tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modellerinde beş farklı renk seçeneği olacak. Muhtemel renk seçenekleri ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Pembe/ Altın pembe/ Mercan 
  • Yeşil 
  • Mavi 
  • Sarı 
  • Turuncu (belirsiz)
  • Siyah 

Kaynak tarafından aktarılana göre turuncu ve pembe renk seçenekleri için hala bazı soru işaretleri mevcut. Turuncu rengin olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Pembe rengin ise hala hangi tonda olacağı belli değil. Şubat ayında çıkan sızıntılarda canlı ve parlak bir pembe rengin geleceği açıklanmıştı. Tanıtım tarihi yaklaşırken ise renk seçeneğinin daha çok altın yansımalı olacağı ya da direkt olarak mercan renginde olacağı belirtiliyor.

Öte yandan bahar ayında çıkacak ek renkteki iPhone 15 modeli için de ön bilgi bulunuyor. Apple'ın bahar ayında çıkaracağı iPhone 15 modelinin "koyu kırmızı ya da bordo" renk olacağı belirtiliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: MacRumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...