iPhone 15 renkleri belli oldu: Sevilen seçenek kalkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Apple Insider
- Güncelleme:
iPhone 15 renkleri belli oldu: Sevilen seçenek kalkıyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Apple Insider

Apple, 12 eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride tasarım ve donanım açısından yeni eklenecek özellikler bekleniyor. Bugün ortaya çıkan haberlerde de iPhone 15 serisinde sevilen bir rengin kalkıp yerine başka bir seçenek geleceği belirtildi.

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yer alacak. Teknoloji devi Apple'ın yeni serideki pro modellerinde titanyum malzeme kullanacağı biliniyor.

Telefonların daha dayanıklı olmasını sağlayan titanyum, tasarımı da etkileyecek. Titanyum malzemeyle iPhone 15 serisinde sevilen bir renk kalkacak ve yerine başka bir seçenek gelecek.

IPHONE 15 SERİSİNDE ALTIN RENGİ KALKACAK

9To5Mac tarafından yayınlanan habere göre Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde altın renk seçeneğini kaldıracak. Yeni serideki iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde malzeme kaynaklı olarak titanyum gri renk seçeneği de eklenecek.

Yine kaynak tarafından belirtilene göre Apple, iPhone 15 serisinde yer alacak üst segment modellerde bir de koyu mavi renk seçeneği olacak. Firmanın geleneksel olarak ilkbaharda çıkaracağı özel renk ise bordo olacak.

Serideki klasik modeller (iPhone 15 ve iPhone 15 Plus) için ise aynı durum söz konusu değil. Çünkü Apple'ın klasik modellerde önceki serilerde de olduğu gibi paslanmaz çelik malzeme kullanmaya devam edecek. Bu nedenle de renk seçenekleri arasında titanyum grisinin olmaması muhtemel görünüyor.

Klasik modeller için siyah, yeşil, mavi, sarı ve pembe renk seçeneklerinden bahsediliyor. Öte yandan iPhone 15 serisinin tamamında Dinamik Ada ve USB-C bağlantı noktası yer alacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Apple Insider
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...