iPhone 15 Pro Max modelinin ağırlığı belli oldu: Hafifleyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Macworld
- Güncelleme:
iPhone 15 Pro Max modelinin ağırlığı belli oldu: Hafifleyecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Macworld

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride güçlü özelliklere sahip dört model yer alacak. Batarya yönünden de gelişmiş olacak serideki iPhone 15 Pro Max modelinin ağırlığı, tanıtım öncesinde belli oldu.

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max modelleri yer alacak. Batarya konusunda da son derece gelişmiş olması beklenen telefonların önceki serilere göre ağır olması bekleniyordu. Fakat bugün Macworld tarafından yayınlanan habere göre yeni serinin üst modeli hafifleyecek.

IPHONE 15 PRO MAX, SELEFİNE GÖRE 19 GRAM HAFİF OLACAK

Kaynak tarafından belirtilene göre iPhone 15 Pro Max, batarya yönünden gelişmiş olsa da selefine göre 19 gram daha hafif olacak. iPhone 15 Pro Max modeli şu an için 221 gram olarak bekleniyor.

Apple'ın telefonun ağırlığının düşürmesindeki en büyük nedeni müşteriler oldu. iPhone 14 Pro Max modelini satın alan müşterilerin büyük çoğunluğu telefonun 240 gram ağırlığında olmasından dolayı şikayet etti.

Uzun süre boyunca telefonu elinde taşıyan Apple müşterileri, bileklerinde ağrı yaşadıklarını belirtti. Apple ise müşterilerine kulak vererek yeni seride ağırlığı azaltma yoluna gidebilir. Firma tarafından önceki yıllarda üretilen modeller ve ağırlıkları ise şu şekilde:

  • iPhone 14 Pro Max: 240 gram   
  • iPhone 13 Pro Max: 240 gram  
  • iPhone 12 Pro Max: 228 gram  
  • iPhone 11 Pro Max: 226 gram 

Öte yandan Apple'ın en büyük rakibi Samsung'un ek yakın rakibinin amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra'nın da 234 gram ağırlığından olduğunu belirtmekte fayda var.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Macworld
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...