iPhone 15 Pro Max çıkış tarihi için can sıkan iddia

Düzenleyen: / Kaynak: TechRadar
- Güncelleme:
iPhone 15 Pro Max çıkış tarihi için can sıkan iddia

TEKNOLOJİ Haberleri  / TechRadar

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride dört yeni model bekleniyor. Fakat bugün yayınlanan bir haberde seride yer alacak iPhone 15 Pro Max için can sıkan bir iddia ortaya atıldı.

Apple, eylül ayında yapacağı bir etkinlikte iPhone 15 serisini tanıtacak. Yeni seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max (iPhone 15 Ultra olarak da adlandırılabilir) modelleri bekleniyor. Fakat Tech Radar tarafından paylaşılan habere göre seride yer alacak ve en iyi özelliklere sahip olacak iPhone 15 Pro Max modelinde bazı aksaklılar olabilir.

IPHONE 15 PRO MAX MODELİNİN TESLİMATI GECİKEBİLİR

Tech Radar tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 15 Pro Max, diğer modellere göre üç ya da dört hafta sonra piyasaya sürülebilir. Teslimatın gecikmesindeki nedenin modelde kullanılacak sensör olduğu belirtildi.

Sony'nin Apple'ın iPhone 15 Pro Max modelinde kullanılacağı kamera sensörünü diğer modellerle birlikte gönderemeyeceği iddia ediliyor. Bu nedenle de iPhone 15 Pro Max teslimatında birtakım aksaklıklar meydana gelebilir.

Apple ya da Sony tarafından iddialarla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Bir diğer seçenek olarak da teknoloji devi Apple, modelleri aynı anda sunmak için tanıtım tarihinde bazı ertelemeler yapabilir.

Öte yandan iPhone 15 serisinde önemli yükseltmeler olacağını da belirtmek gerekiyor. Apple, serinin bütün modellerinde Dinamik Ada'ya yer verecek ve bağlantı noktası olarak da USB-C'ye geçiş yapacak. Malzeme olarak da yalnızca Pro modellerde daha dayanıklı olması için titanyum kullanacak.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TechRadar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...