iPhone 15 çılgınlığı! Apple hayranları mağazalara akın etti

Düzenleyen: / Kaynak: Mail Online
- Güncelleme:
iPhone 15 çılgınlığı! Apple hayranları mağazalara akın etti

TEKNOLOJİ Haberleri  / Mail Online

Apple, geçen hafta ev sahipliği yaptığı Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Yeni modellerden birini almak isteyen binlerce kişi Apple mağazalarının önünde binlerce kuyruk oluşturdu hatta birbirlerine girdi.

Apple, 12 Eylül tarihinde 'Wonderlust' etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte iPhone 15 serisi tanıtıldı. Akıllı telefon modelleri, dün birçok ülkede satışa çıktı. Yeni modeli almak isteyen binlerce kişi, Apple mağazalarının önünde kuyruk oluşturdu. İnsanlar kuyruk sırasında tartışma yaşayarak birbirlerine zarar verdi.

IPHONE 15 SIRASI, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE BAŞLADI

iPhone 15 satın almak isteyen müşteriler, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde kuyrukta yer almaya başladı. Hatta mağaza alanına akşam giderek kamp kuranlar bile oldu.

Uzun kuyruklar arasında tartışma ve kavgalar da yaşandı. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde Apple mağazasının olduğu bir alışveriş merkezinde iPhone 15 sırası bekleyen müşteriler arasında kavga çıktı. AVM'nin yürüyen merdivenlerdeki yığılma da müşterilerin kaos ortamında kalmasına neden oldu.

iPhone 15 çılgınlığı! Apple hayranları mağazalara akın etti

Uzun kuyruklar ve tartışmalar dışında Fransa'da ise grev yaşandı. Apple mağaza çalışanları, iPhone 15 satışının başlamasından hemen önce grev yaptı. Kıdemli Apple çalışanı grevle ilgili açıklama sırasında şu sözleri dile getirdi:

"Bizler Apple'ın zenginliğini sağlayan insanlarız bu nedenle de bugün bize gösterilenden biraz daha onurlu bir mualama görmeyi hak ediyoruz."

iPhone 15 modelleri, Türkiye'de de birçok Apple mağazasında satışa sunuldu. Yeni akıllı telefon serisinin 256 GB versiyonları için fiyat etiketleri şu şekilde:

  • iPhone 15: 49.999 Türk Lirası 
  • iPhone 15 Plus: 60.999 Türk Lirası 
  • iPhone 15 Pro: 68.999 Türk Lirası 
  • iPhone 15 Pro Max: 76.999 Türk Lirası

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Mail Online
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...