iPhone 15 alanlar dertli! Wi-Fi bağlantısı kesilip duruyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
iPhone 15 alanlar dertli! Wi-Fi bağlantısı kesilip duruyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Apple'ın geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü iPhone 15 serisine ilişkin yeni bir iddia ortalığı tam anlamıyla karıştırdı. Bazı iPhone 15 telefonların Wi-Fi bağlantısının koptuğu söyleniyor.

Apple'ın başı iPhone 15 serisiyle dertte. Zira geçtiğimiz haftalarda amiral gemisi akıllı telefon modeli ısınma sorunuyla gündeme gelmişti. Bazı iPhone 15 kullanıcıları, telefonlarının aşırı ısındığını söylüyordu. Apple, bu sorunu düzeltmek için hızlı bir güncelleme yayınladı bile. 

Öte yandan, iPhone 15 yine bir sorunla gündemde. Bu defa Apple'ın en yeni telefonlarının Wi-Fi bağlantısında sorun olduğuna yönelik kullanıcı geri bildirimleri var. Çok sayıda kullanıcı, sosyal medya ağlarındaki paylaşımlarında ve Apple destek bloglarında Wi-Fi bağlantısında kopukluk yaşandığını dile getiriyor.

IOS GÜNCELLEMESİYLE WI-FI SORUNU DA GELDİ 

Apple'ın her yıl yayınladığı yeni iOS işletim sistemi sürümleri ilk başlarda çeşitli hataları da beraberinde götürüyor. Örneğin, iPhone 15'in aşırı ısınma sorununun da sürümle alakalı olduğu düşünülüyordu.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iOS 17.0.3 güncellemesini yayınlayarak aşırı ısınma sorununa çözüm bulmuştu. Hatta şirket, bu güncellemeyle birlikte artık iPhone 15 kullanıcılarının ısınma sorunu yaşamayacağını da vurgulamıştı. Güncellemenin ardından ısınma sorunu olduğuna ilişkin yeni şikayetler gelmedi. 

Şimdi de Wi-Fi bağlantısının kopmasıyla ilgili sorunların iOS 17 güncellemelerinden kaynaklandığı iddia ediliyor. iPhone 15 modellerinde uygulamaların içerikleri yükleyememesi ya da bağlantının çok yavaş olmasıyla baş gösteren sorunun Wi-Fi bağlantısının kopukluğuyla ilişkili olduğu düşünülüyor. 

Apple'ın bu konuda bir açıklaması henüz olmadı ancak ilerleyen günlerde güncelleme gelebilir. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...