iPhone 15 alacaklara kötü haber! Apple güncelleme yapmazsa paranız çöp olabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

TEKNOLOJİ Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisini tanıttı. Akıllı telefon modelleri, güçlü donanımı ve tasarımıyla pazarda beğeni toplamayı başardı. Firma, dün de iPhone 15 modellerinin satışına başladı. Fakat bugün sosyal medya platformlarında yayılan bir videoda iPhone 15 modelinin sürekli olarak kastığı ortaya çıktı.

Muhabir: Murat Makas

Apple, 12 Eylül'de iPhone 15 serisini tanıttı ve dün de satışını yapmaya başladı. iPhone 15 modelleri, belirli ülkelerde Apple mağazalarında yerini aldı. Fakat X'te (eski adıyla Twitter) paylaşılan bir videoda mağazadaki iPhone 15 modelinin kastığı görüntüleri ortaya çıktı. Apple mağazasında iPhone 15 modelinin kamerasını açan müşteri, telefonu yavaş yavaş hareket ettirmeye başladı.

iPhone 15 alacaklara kötü haber! Apple güncelleme yapmazsa paranız çöp olabilir

Telefon, kameranın açık olduğu sırada hareket ettirilirken sürekli olarak kasıyor. Video sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu ve kullanıcılar, iPhone 15 serinin yüksek fiyat etiketinin hak etmediğini bu nedenle de telefonu satın alacak kişilerin parasının çöp olacağını belirtti. Apple'dan ise konuyla ilgili açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...