iPhone 14 kullanıcıları bildiriyor! Can sıkan büyük sorun

Düzenleyen:
- Güncelleme:
iPhone 14 kullanıcıları bildiriyor! Can sıkan büyük sorun

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, geçen yıl eylül ayında iPhone 14 serisini tanıttı. Güçlü donanım özelliklere ve göz alıcı tasarıma sahip telefonlar için kullanıcılar, bir sene dolmadan Pil Sağlığı ile ilgili şikayetlerini paylaşmaya başladı.

Gizmochina tarafından bugün yayınlanan habere göre iPhone 14 kullanıcıları, henüz satın alımının bir yılı dolmadan Pil Sağlığı ile ilgili problem yaşıyor. iPhone 14 kullanıcılarının aktardığı bilgiye göre akıllı telefonların Pil Sağlığı bir sene dolmadan yüzde 10 kadar düşüş gösterdi. 

APPLE MÜŞTERİLERİ, PİL SAĞLIĞI SORUNUNU "KABUL EDİLEMEZ" OLARAK NİTELENDİRDİ

Apple, iPhone 14 serisini 16 Eylül tarihinde tanıttı. Yani çıkış tarihinin üzerinden henüz bir yıl bile geçmedi. Fakat iPhone 14 sahipleri, cihazlarının Pil Sağlığı'nın yüzde 90'a kadar düştüğünü iddia ediyor.

Apple müşterileri, iPhone 14'te bir sorun olduğunu ve önceki modellere göre Pil Sağlığı'nın çok hızlı tükendiğini belirterek bu durumun kabul edilemez olduğunu nitelendiriyor. Müşteriler, hızla tükendiği için ilerleyen dönemlerde de akıllı telefonların uzun ömürlü olamayacağını ve bataryalarını değiştirmek zorunda kalacaklarını dile getiriyor.

iPhone 14 sahipleri, şikayetlerini sosyal medya platformlarından bildirdi. Apple tarafından ise henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Cihazların sık sık şarj edilmesi nedeniyle bu sorunun ortaya çıktığı tahmin ediliyor.

Tüm bunlar dışında dünya çağında yaşanan iklim sorunları nedeniyle sıcaklık artışınının da akıllı telefonlar başta olmak üzere teknolojik ürünleri olumsuz etkilediği düşünülüyor.

(Kaynak: Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...