iOS'ta yıllardır var! Twitter Android'te büyük kolaylık

Düzenleyen:
iOS'ta yıllardır var! Twitter Android'te büyük kolaylık

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter, Android kullanıcıları memmun edecek ve uygulamadaki faaliyetlerini kolaylaştıracak bir yenilik sunmaya hazırlanıyor. Android sürümüne sonunda tweet'ler içindeki metin seçme özelliğini ekliyor.

Teknoloji devlerine ilişkin sızıntı bilgiler yayınlayan Jane Manchun Wong, Twitter Android uygulamasında yeni bir şey keşfetti. Wong'un bir

duyurduğu yenilik, aslında iOS (Apple) kullanıcılarının yıllardır deneyimlediği bir işlev; tweet içinden metin seçme.

iOS'ta yıllardır var! Twitter Android'te büyük kolaylıkKullanıcılar görseldeki gibi tweet içinden metin seçebilecek. 

Twitter'ın Android kullanıcıları, tweetler içindeki metni seçme özelliğine sahip değil ve yıllardır bundan şikayet ediyorlar. Bununla birlikte, bu özelliğin piyasaya sürülmeye yakın olması kafa karışıklıklarına yol açtı. Çünkü birkaç cihazda tweet içindeki metni seçmek zaten mümkün. Örneğin, Google'ın Pixel telefonları bunu yapmanıza izin veren bir uygulamaya sahip. Ancak Android uzmanı Mishaal Rahman'ın da belirttiği üzere, bu araç her yerde mevcut değil yani sadece bir avuç Android kullanıcısı bunu yapabiliyor.

Şirketin bu özelliği Android kullanıcılarına ne zaman sunmayı planladığına gelecek olursak, henüz belli değil. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...