İnternet kullanıcılarına akşam şoku

İnternet kullanıcılarına akşam şoku

TEKNOLOJİ Haberleri

İstanbul ve çevresinde bugün akşam saatlerinde başlayan internet kesintisi sürüyor. Kısa süre aralıklarla gidip gelen bağlantı probleminin kaynağı henüz bilinmiyor.

Türkiye'de bugün akşam saatlerinde başlayan internete girme problemi bir saati aşkın süredir devam ediyor. 'İnternete neden giremiyorum' mesajları TTnet teknik servisi çalışanlarının en çok duyduğu cümle oldu. Özellikle Avrupa yakasının büyük bölümünde internete girişlerde büyük sıkıntı oluşuyor. Anadolu yakasında ise internet hızının çok yavaş olması kullanıcıları çimeden çıkardı. nbsp; TTnet yetkilileri problemin nedeni konusunda bir açıklama yapmazken, akşam saatlerinde oluşan hatanın giderilmesi için uzun süre beklediler.
KESİNTİ YOK
TTnet müşteri hizmetleri yetkilileri planlanmış bir kesinti olmadığını ısrarla vurgularken, arıza mı var sorusuna ise "Hayır bölgesel bir arıza söz konusu değil. sizin hattınız dışındaki problemlere cevap veremiyoruz" karşılığını veriyor. Gün içinde benzer bir soruya Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da kesin bir dille "Hayır cevabını vermişti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...