Instagram'ın yeni özelliği, kolay Reels oluşturmayı sağlayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Instagram'ın yeni özelliği, kolay Reels oluşturmayı sağlayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram, kullanıcılarının aktifliğini artırmak ve kullanım deneyimini yükseltmek için yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Test edilen yeni özellik daha kolay Reels oluşturmayı sağlayacak.

Phone Arena tarafından bugün paylaşılan habere göre Instagram yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Yeni özellik, kullanıcıların şablonlarla daha kolay Reels videoları oluşturmasını sağlayacak.

INSTAGRAM, REELS'LERİ ŞABLONLARLA OLUŞTURACAK

Phone Arena'nın yayınladığı habere göre Instagram, kullanıcıların daha hızlı ve kolay içerik oluşturması için yeni araçlar geliştiriyor. Kullanıcılar yeni özellik sayesinde artık Instagram üzerinde Reels videolarının temaları için uygun öneriler, trendler ve sesler sunacak.

Instagram kullanıcıları, şablonlarla Reels oluşturmak için sırasıyla şu adımları izleyebilir:

  • Instagram Ana Sayfa'dan "Oluştur" seçeneğine tıklayın
  • Oluşturulanlar üzerinden "Reels"i seçin
  • Telefonun Galeri'sini açmak için ekranın sol üst köşesindeki simgeye dokunun
  • "Şablonlar" üzerine dokunun

Instagram tüm bu iyileştirmelerin yanında ek olarak diğer fotoğraf ve video düzenleme seçeneklerininde de düzenleme yapılacağını duyurdu. Öte yandan tüm şablonlar özelleştirilebilir olacak böylece kullanıcılar, Reels'lerine uygun şekilde klip ekleyip kaldırabilecek. Söz konusu yenilik ve iyileştirmeler şu anda test aşamasında bulunuyor. Kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belli değil.

Instagram ek olarak Hikayeler için de yapay zeka destekli bir özellik üzerinde çalışıyor. Alessandro Paluzzi'nin yaptığı paylaşıma göre, test edilen yapay zeka destekli yeni özellik Hikayeler'de düzenleme yaparken istenmeyen nesnelerin ortadan kaldırılmasını sağlayacak. Hikaye düzenleme araçları arasında sol tarafta ve en başta yer alacak özellik yeni bir seçenek olarak bulunacak.

(Kaynak: Phone Arena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...