INSTAGRAM SAKİN MOD nedir? İnstagram’da sakin modu ne işe yarar, nasıl kullanılır? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
INSTAGRAM SAKİN MOD nedir? İnstagram’da sakin modu ne işe yarar, nasıl kullanılır? 

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İnstagram’a son zamanlarda yeni yapılan değişiklikler ile birlikte İnstagram sakin mod özelliği de eklendi. Özelliğin detaylarını merak eden kullacılar İnstagram sakin mod nedir? Sorusunu araştırmakta. Peki, İnstagram sakin mod nedir? İnstagram’da sakin modu ne işe yarar, nasıl kullanılır? 

İnstagram sakin mod nedir? Sorusu, uygulamaya eklenen yeni özellik ile birlikte kullanıcıların en çok merak ettiği yenilikler arasında yerini aldı. Zaman zaman mesaj gönderirken yer almakta olan İnstagram sakin mod açık ibaresi nedeniyle kullanıcıları bu modun ne işe yaradığını arama motorlarında araştırmakta. Peki, İnstagram sakin mod nedir? İnstagram’da sakin modu ne işe yarar, nasıl kullanılır? 

İNSTAGRAM SAKİN MOD NEDİR? 

İnstagram platformuna yeni eklenmekte olan sakin mod özelliği İnstagram uygulamasından gelen bildirimleri kapatmayı sağlayan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde İnstagram uygulamanızı daha sessiz bir hale getirerek daha sakin ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca odaklanmanız gereken farklı koşullarda da İnstagram sakin mod özelliği oldukça işe yarayan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.  

İNSTAGRAM’DA SAKİN MODU NE İŞE YARAR, NASIL KULLANILIR? 

İnstagram sakin mod, uygulama bildirimlerinizi sessize almanızı ve böylece bildirimlerden rahatsız olmanızı engelleyen bir özelliktir. İnstagram sakin mod özelliğini belirli saatler aralığına da ayarlayarak istediğiniz saat aralıklarında bu özelliğin aktif veya pasif olmasını da kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Böylece gün içerisinde farklı işlerle meşgul olurken uygulama içerisinden gelen bildirimlerden rahatsız olmanızın önüne geçebilirsiniz.  

Uygulama içerisinde profil simgesine tıklayın ve üst köşede bulunan menü simgesine dokunun. Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. Ayarlar menüsünde, "Hesap" bölümüne gidin ve "Bildirimler" seçeneğini bulun. Burada İnstagram sakin mod özelliğini aktif edebilir veya belirlediğiniz saatler aralığında özelliğin otomatik olarak aktif olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca İnstagram bildirimlerinizi kontrol etmek, gün içerisindeki aktif ekran sürenizi de belirli aralıklarda tutmak için önemli bir detaydır. Bu özelliği aktif bir şekilde kullanarak ekran sürenizi düşürebilir ve böylece uygulama içerisinde geçirdiğiniz zamanı kontrol altına alabilirsiniz.  

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...