Instagram Reels'a yeni özellik: Formatlar kopyalanabilecek

Düzenleyen:
Instagram Reels'a yeni özellik: Formatlar kopyalanabilecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından olan Instagram, 'Reels' videolarını kopyalamayı sağlayacak 'şablonlar' özelliğini test aşamasında. Sosyal medya devi, bu özellik ile daha fazla kullanıcının Reels videosu çekmesini hedefliyor.

Sosyal medya devi Instagram, 'Reels' özelliğini kullanıcılar tarafından tercih edilir kılmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak TikTok gibi platformlarda paylaşılan videoları geri plana atacağını ve orijinal paylaşımları ön plana çıkaracağını belirten Instagram'dan yeni bir hamle daha geliyor.

ShiftDelete'in haberine göre; Instagram, 'Reels' kısmını hareketlendirmek için yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Kullanıcıların diğer 'Reels' videolarından video formatlarını kopyalamasına izin verecek olan 'Şablonlar' özelliği, içerik sağlayacaklara büyük kolaylık sunma potansiyeline sahip. Şu anda TikTok'ta kullanılan 'Şablonlar'a benzer olacağı düşünülen Templates, daha fazla kullanıcının Reels videosu çekmesine kapı aralayabilir.

HAZIR TASLAKLAR VİDEOLARA UYGULANABİLECEK

Sosyal medya fenomeni Josephine Hill'in paylaştığı tweete göre yeni özellik, hazır video taslaklarını kendi video kliplerinizle değiştirmenize izin verecek. Kullanıcılara herhangi bir Reels videosunu 'Şablon olarak kullan' seçeneği sunan Templates, önceden hazırlanmış bazı ayarları da beraberinde getirecek.

İlk olarak sızıntı sonucu ortaya çıkan 'Şablonlar' özelliği, Meta sözcüsü tarafından da doğrulandı. Yeni Reels gelişmesiyle ilgili konuşan sözcü, "Reels oluşturmayı daha basit hale getirmek için her zaman yeni yollar üzerinde çalışıyoruz" dedi ve şöyle devam etti: Başka bir Reels videosunda mevcut olan şablonu kullanarak Reels videosu hazırlama yeteneğini test ediyoruz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...