Instagram’dan ‘Bir bu eksikti’ dedirtecek özellik: Profile eklenebilecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Instagram’dan ‘Bir bu eksikti’ dedirtecek özellik: Profile eklenebilecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram, rakip bir sosyal ağda bulunan ilgi çekici bir özelliği entegre etmeye çalışıyor. Buna göre, Instagram’da kullanıcılar profillerine şarkı ekleyebilecek. İşte detayları…

Mobil geliştirici ve tersine mühendis Alessandro Paluzzi, Twitter hesabından dikkat çeken duyurular yapmaya devam ediyor. Paluzzi, popüler sosyal medya uygulamalarının son geliştirme çalışmalarına ilişkin bilgiler vermekte. Son olarak Paluzzi’nin paylaştığı ekran görüntülerine göre, sosyal medya platformu Myspace’te hesabı olanların aşina olacağı bir özellik Instagram’a gelecek. Bu özellik profile şarkı eklemek.

Şu anda geliştirme aşamasındaki bir özelliği göre, kullanıcılar Instagram profiline şarkı ekleyebilecek. Bu şarkı, bir kişi profilinizi ziyaret ettiğinde otomatik olarak çalacak. Bu arada, kullanıcıların Instagram profil şarkılarını ruh hallerine uyacak şekilde veya sadece en sevdikleri şarkıyı vurgulamak için değiştirebilecekleri belirtiliyor.

INSTAGRAM PROFİLE ŞARKI EKLEME ÖZELLİĞİNİ ONAYLADI

Bir Instagram temsilcisi, HITC'ye yaptığı açıklamada, bu özelliğin dahili bir prototip olduğunu ve şu anda harici olarak test edilmediğini onayladı. Yani profile şarkı ekleme özelliği şu anda geliştirme aşamasında ve kullanıcılara henüz sunulmadı. 

Bununla birlikte, pek çok kişi 2000’lerin ortalarında popüler olan MySpace isimli sosyal medya ağına bir geri dönüş olarak nitelendirerek özelliği benimsedi.

2003 yılında kurulan Myspace, 2005'ten 2008'e kadar en popüler sosyal ağdı. Facebook'un yükselişiyle MySpace'in popülaritesi düştü. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...