Instagram içerik üreticileri dikkat: Yapay zeka içerik üretmeye başlayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Instagram içerik üreticileri dikkat: Yapay zeka içerik üretmeye başlayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Yapay zeka birçok ayrı meslekten insana yardımcı oluyor. Bu nedenle insanlar, işlerini daha kısa ve iyi bir şekilde yapmak için yapay zekadan destek alıyor. Son olarak Microsoft, Designer uygulamasına da yapay zeka desteği eklendi ve içerik üreticilerine yardımcı olacak.

Microsoft, başta arama motoru Bing olmak üzere birçok aracına yapay zeka desteği ekledi. Firma, bu sayede teknoloji dünyasındaki etkinliğini artırdı ve dikkat çekti. Firma son olarak da Microsoft Designer uygulaması için yapay zeka desteği ekledi. Canva tarzında olan ve tasarım yapmayı sağlayan uygulama, gönderiler için gerekli olan neredeyse her konuda yardımcı olacak.

MICROSOFT DESIGNER, GÖNDERİLER İÇİN HER KONUDA YARDIMCI OLACAK

Android Authoity'nin yayınladığı habere göre Microsoft Designer uygulamasına OpenAI'ın Dalle-E 2 desteği eklendi. Microsoft Designer uygulaması, bu sayede yapay zekayla metinleri görüntüye dönüştürecek. 

Uygulama, gönderiyi oluşturmak dışında ayrıca görselin altına yazılacak açıklama ve etiket gibi konularda da öneri yaparak kullanıcılarına yardımcı olacak.

Microsoft Designer sadece Instagram için değil diğer sosyal medya platformları için gönderi üretecek. Facebook ve LinkedIn de dahil olmak üzere uygulama, 20 tane farklı boyutta sosyal medya gönderisi hazırlayabilecek.

Sade tasarımdan uzak, animasyonlu sosyal medya gönderisi hazırlamak isteyen kullanıcılar da uygulamadan destek alabilecek. Designer; animasyonlu arka plan, geçişli metinler ve yaratıcılık isteyen tasarımlar da tercihe göre sunacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Microsoft Designer, Edge tarayıcısında yerleşik olarak bulunuyor. Edge kullanmayanlar ise Designer web sitesini ziyaret ederk sosyal medya hesaplarına içerik hazırlayabilir. Ayrıca uygulamanın Türkçe dil desteği olduğunu da belirtmek gerekiyor.

(AndroidAuthority)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...